Behandlingar

Nagelbehandlingar


Vi utför nagelbehandlingar i alla dess former. Önskar Ni längre naglar förlänger vi naglarna, förstärkning för att stärka upp din redan befintliga längd på nageln. Med alla möjligheter till dekorationer och val av färg på tipp alternativt som helfärg. Glitter i alla former och färger förgyller även våra hyllor som val till din behandling.

Permanent lackning är stort hos oss och Ni har ett stort urval av färger att välja mellan.

Det går självklart även att välja den klassiska manikyren hos oss där vi behandlar Er egen naturliga nagel och avslutar med lackning och en skön handmassage.

Handmassage ingår i alla våra nagelbehandlingar.


Boka din tid på:


https://hotnailpunktcom.bokadirekt.se

Ansiktsbehandling              Bryn & fransfärg


Här får du en skön avkoppling i en alldeles för stressad vardag. Vi  ger dig en behandling som rengör din hud och återskapr lyster och fuktbalansen.

Vi arbetar med det fantastiska märket RosenSerien. RosenSerien är en ekologisk produktserie med inslag av en svag fräsh rosdoft.


Vi permanentfärgar även bryn och fransar.

Boka din tid på:


https://hotnailpunktcom.bokadirekt.se

Vaxning


Vaxning av oönskad hårväxt har länge varit en vanligt förekommande behandling hos oss.

Vi vaxar det mesta på koppen utom brasiliansk vaxning.

Vi använder oss av varmvax som vi lägger med en roll eller med spatel för att sedan avlägsna håret med en vaxremsa av utmärkt kvalite'. Avslutar med en massage, alternativt så lägger vi på de mera ömtåliga områden en skön lungnande kräm för att undvika rodnad i huden.Boka din tid på:


https://hotnailpunktcom.bokadirekt.se