Om oss


Företagsidén är att HotNailPunktCom skall uppfattas som ett kvalitetsföretag i skönhetsbranschen. Företaget grundades av Pia Eklind som även i dagsläget äger och driver företaget. Vi etablerades i Skärblacka 2005.


Verksamheten har sin tyngdpunkt på naglar i alla dess former och färger, samt bedriver utbildningar. Vi är anslutna och medlemmar i branschorganisationen SEYF som är en rikstäckande kvalitetssäkrare gällande utbildning och behandling. När du bokar din behandling eller utbildning hos oss gör vi allt vi kan för att du skall bli en nöjd och återkommande kund.


På salongen kan du boka behandlingar för nagelförlänging, förstärkning av din egen nagellängd, få Shellacbehandling, ansiktsbehandlingar med vårt fantastiska ekologiska märke Rosenserien som har sitt ursprung i Vånga nära beläget salongen.

Du kan vaxa dig med varm eller kallvax från franska Perron Rigot. Vill du färga eller syla dina bryn och fransar så gör vi även det.


Våra märken som vi jobbar med är följande:

CND, Lightelegance, Rosenserien, Perron Rigot, Lecente mfl.


Du bokar enklast din tid hos oss via https://hotnailpunktcom.bokadirekt.se

Vill du att vi hjälper dig hitta rätt behandling är du välkommen att ringa salongen på 073-649 87 66.För att slippa bli debiterad för uteblivet besök vänligen respektera avbokningsvillkoren, tack. Vid ej avbokad tid enligt villkoren utgår debitering via faktura på den bokade behandlingens värde.


Presentkort sålda av HotNailPunktCom gäller endast hos Nagelspecialist Pia Eklind.

Utbildningarna sker på salongen/skolan i Skärblacka. Intresserad av att utbilda dig inom naglar? Kontakta oss för mera information. Vi är anslutna till SEYF.


Varmt välkomna till HotNailPunktCom


Special erbjudande:


Varje månad har vi fantastiska erbjudanden från Rosenserien.


Du kan även ofta fynda i vår fyndhörna till galet låga priser.Välkommen in till salongen!Pia Eklind

Ägare och grundare av 

HotNailPunktCom