Om oss

Företagsidén är att HotNailPunktCom skall uppfattas som ett kvalitetsföretag i skönhetsbranschen. Företaget grundades av Pia Eklind som även i dagsläget äger och driver företaget. Vi etablerades i Skärblacka 2005 och finns sedan 2006 även i Finspång.

 

Verksamheten har sin tyngdpunkt på naglar i alla dess former och färger, samt bedriver utbildningar. Vi är anslutna och medlemmar i branschorganisationen SEYF som är en rikstäckande kvalitetssäkrare gällande utbildning och behandling. När du bokar din behandling eller utbildning hos oss gör vi allt vi kan för att du skall bli en nöjd och återkommande kund.

 

Vi bygger konstnaglar, permanentlackar, utför klassisk manikyr på din egen naturliga nagel mm. Utbildning är vårt andra stora område. Två klasser om året diplomeras i Skärblacka. Vi återförsäljer produkter till bra priser för både konsument och proffs. Vi har även utvecklat och tagit fram vårt eget nagelmaterial som vi är oerhört stolta över.

 

Utöver naglar ger vi andra behandlingar så som, vaxning, ansiktsbehandling samt bryn och fransar mm.

 

Viktig information!

Vi finns både i Skärblacka och Finspång. På TISDAGAR utförs behandlingarna i Finspång och då endast nagelbehandlingar. Övriga dagar i Skärblacka.

Vänligen observera detta när ni bokar tiden!

För att slippa bli debiterad för uteblivet besök vänligen respektera avbokningsvillkoren, tack. Vid ej avbokad tid enligt villkoren utgår debitering via faktura på den bokade behandlingens värde.

Presentkort sålda av HotNailPunktCom gäller endast hos Nagelspecialist Pia Eklind.

Utbildningarna sker på salongen/skolan i Skärblacka. Intresserad av att utbilda dig inom naglar? Kontakta oss för mera information. Vi är anslutna till SEYF.

Varmt välkomna till HotNailPunktCom

 

Det här är HotNailPunktCom

 

 

Special erbjudande:

 

Inom kort.

 

Tel: 073-649 87 66

Bergslagsvägen 38

617 30 Skärblacka

 

hotnailpunktcom@hotmail.com

 

 

All Rights Reserved © 2015

KONTAKTUPPGIFTER